Yo, sjekk ut denne teksten om Norwegian! De er faktisk det største flyselskapet i Norge, og de er også en av de ledende lavprisselskapene i Europa. De har rundt 4500 ansatte og tilbyr flyruter mellom de nordiske landene og forskjellige steder i Europa.

Siden de startet opp i 2002, har over 300 millioner passasjerer fløyet med Norwegian. Det kuleste med dem er at de alltid har hatt som mål å tilby rimelige flybilletter til alle og gi folk mer valgfrihet når de reiser.

Men det stopper ikke der! Norwegian er også opptatt av bærekraft og grønn omstilling i luftfarten. De vil faktisk redusere CO2-utslippene med 45 prosent innen 2030. Så de fornyer flyflåten sin, bruker bærekraftig drivstoff, reduserer og gjenvinner avfall, og til og med bruker vær- og vinddata for å fly mer effektivt og spare drivstoff. De vil være det mest bærekraftige valget for passasjerene sine.

Hvis du vil følge med på hva Norwegian driver med, kan du sjekke ut Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube. De er virkelig overalt!