2022 Garmin Health Awards

Pressemelding –

Garmin meddeler i dag at søknadsmuligheten for 2022 Garmin Health Awards er åpnet. Her premieres de mest innovative og fremgangsrike løsningene for å utnytte funksjonaliteten i Garmins produkter innen helse- og wellnessprogram. Vinnerne, som kåres i tre kategorier, vil bli presentert under 2022 Garmin Health Summit i Roma den 29-30. Oktober. Hver vinner vil motta 50 Venu® Sq Garmin smartklokker til en beregnet verdi av cirka 110.000.- kroner.

”Vi er stolte av at vi igjen kan vise frem våre innovative helseløsninger ved den andre årlige Garmin Health Awards”, forteller Jörn Watzke som er senior direktør for det globale B2B-teamet hos Garmin. ”I 2021 sendte 62 ledende leverandører inn høykvalitative fysiologiske data fra Garmin smartenheter. Vi er glade for å se så mange og ulike bruksområder – fra digitale plattformer, rehabilitering, engasjement, trening og helse – og vi ser frem til å ta del av og hedre enda flere spennende og banebrytende løsninger i år”.

Vi oppmuntrer til å søke til Garmin Health Awards i disse tre kategoriene:

  • Helse- og sykepleie: Inkluderer digitale helseløsninger, eldreomsorg, pediatri, forskning og andre initiativ innen helse og sykepleie.
  • Forsikring: Inkluderer løsninger for forsikring eller nytegning av forsikring, dynamiske forsikringsløsninger, kvinnehelse, BAM eller andre forsikringsrelaterte initiativ.
  • Engasjement: Inkluderer løsninger for treningsplattformer, bedriftshelsetjeneste, kundelojalitet eller andre aktivitetsbaserte initiativ.

I programmene skal Garmin smartklokker, aktivitetsmålere eller smartvekter benyttes. Søknadene vil vurderes utfra nytteverdi for forbruker, kundepotensiale, unikhet, innovasjon og prestasjon. De enkelte løsningene kan kun ansøkes i en kategori, men flere løsninger kan benyttes.

Søknadene tas i mot mellom 20 juni til og med 8 juli 2022. I august kontakter vi de som vurderes som finalister, vi kommer også til å be om en video som vil bli presentert under 2022 Garmin Health Summit. Juryen består av representanter fra forsikring-, helse- og fitnessbransjene. Vurdering av bidragene vil presenteres i Roma 29-30 oktober. For mer informasjon om konkurransen, søknadsprossessen og fjorårets vinnere, les mer her: garmin.com/garmin-health-award

Om Garmin Health

Garmin Health tilbyr tilpassede bedriftsløsninger hvor Garmin sin omfattende produktportefølge av smartklokker og høykvalitative sensordata kan benyttes innen bedriftshelsetjeneste, folkehelse og pasientovervåking. Som en del av et globalt foretak som designer, utvikler og leverer produkter internasjonalt, kan Garmin Health støtte sine kunders behov innen handel og logistikk gjennom å samarbeide med pålitelige partnere.