1 million medlemmer i Nilleklubben

Med mye hardt arbeid og mange engasjerte kunder har Nilles kundeklubb i Norge endelig bikket 1 million medlemmer.

En kundeklubb som er synonym med enkle medlemsfordeler har vært oppskriften. Nilles kundeklubb bygger ikke på kronglete regler og kostnader – her er det helt gratis å finne inspirasjon og å spare penger. Et enkelt bonusprogram er bygget opp for å gi medlemmene våre mer for pengene, i tro Nille-tradisjon.

Nilles kundeklubb

I Nilleklubben er det rom for mange flere. Vi ønsker å samle alle som elsker interiør like mye som oss. Enten det gjelder en helt spesiell anledning, eller til hverdags. Her kan vi dele vår lidenskap for interiør med våre kunder. Vi vil tilby våre kunder alt de trenger til bursdag, jul, påske og alt annet som er verdt å feire, uten at det skal koste all verden.

Medlemsfordeler

De 1.000.000 medlemmene av kundeklubben får månedlig tilsendt inspirasjon, ideer og eksklusive medlemstilbud, og sparer penger hver gang de handler hos oss. For hver handel du foretar som medlem, tjener du nemlig poeng. Disse poengene gjøres siden om til verdisjekker du kan bruke som betaling. Hver måned sendes det også ut invitasjoner til førpremierer på salg, rabattdager og andre arrangementer. Det lønner seg derfor å være med i Nilleklubben!

For å bli medlem i Nilles kundeklubb kan man registrere seg både i butikk og på egenhånd. Ved å sende SMS med kodeord «NILLE + din epostadresse» til 2030 blir man medlem over mobilen. Eller man kan stikke innom en Nille butikk og bli registrert av de ansatte, eller fylle ut et registreringsskjema på egenhånd.

Om Nilleklubben:

Som medlem i Nilleklubben får du bonus hver gang du handler på Nille, så lenge kjøpet registreres på ditt medlemskap. Hver krone du bruker hos Nille gjøres om til 1 bonuspoeng, også på nedsatte varer. 20 bonuspoeng gjøres så om til 1 kr i verdisjekk, og så videre. For enkelhetens skyld kan du registrere bankkortet ditt på ditt medlemskap, slik at poengene registreres automatisk. Poengene gjøres så om til en verdisjekk, som sendes ut i januar, april, juli og oktober. Utover dette mottar medlemmene medlemstilbud hver måned og invitasjoner til eksklusive kundedager.

For mer informasjon, vennligst kontakt: Ida Cecilie Wille, Nordisk Markedsdirektør, e-post: ida.cecilie.wille@nille.no

Nille er en ledende norsk lavpriskjede, med produkter til alle anledninger. Om det er farsdag, morsdag, påske, karneval, valentinsdagen, skolestart, halloween eller jul, har Nille det som trengs for å skape den rette stemningen.

Grossistselskapet Per Aarskog AS ble grunnlagt i 1966, og i 1982 ble den første Nille-butikken åpnet. Per Aarskog AS leverer i dag varer til Nille AS, som begge eies av BC Partners. Nille har i dag over 370 butikker i Norge, og hvert år åpnes 10-15 nye butikker. Nille er også etablert i Sverige, hvor den første butikken ble åpnet i oktober 2011. Til nå har det kommet på plass mer enn 30 butikker i Sverige. Nille har i dag over 2000 medarbeidere, og omsetter for over 1,8 milliarder NOK.