​Sopra Steria får digital transformasjonspris

Microsoft Norge har gitt prisen Årets digitale transformasjonspartner til konsulentselskapet Sopra Steria.

– Visjonen vår er å skape transformasjon gjennom digitalisering, sammen med kundene våre. Vi har et svært tett og strategisk samarbeid med Microsoft, og derfor er jeg ekstra godt fornøyd med at de utnevner oss til årets partner på digital transformasjon, sier Kjell Rusti, administrerende direktør for Sopra Steria i Skandinavia.

Trenger partnersuksess

Prisen ble delt ut under den årlige partnerkonferansen til Microsoft Norge på torsdag denne uken. Microsoft har mer enn 1700 partnere i Norge, og hele 95 prosent av konsernets inntekter kommer gjennom partnerøkosystemet.

Kimberly Lein-Mathisen administrerende direktør i Microsoft Norge, understreker at Microsoft er avhengige av gode partnere som driver fram innovasjon og digital transformasjon i Norge.

– Deres suksess er vår suksess. Derfor ønsker vi å hedre de beste eksemplene på hva partnerne har oppnådd. Vi gratulerer Sopra Steria med prisen som årets partner på digital transformasjon 2018, sier hun.

Imponerende resultater

I jurybegrunnelsen legges det vekt på at Norge behøver omfattende transformasjon og modernisering i både privat og offentlig sektor. Teknologi, og da spesielt skyteknologi, representerer en sentral kraft på denne fornyelsesreisen, der leverandørene er fødselshjelpere.

«Årets Digital transformasjonspartner viser vei, viser evne og ikke minst, kan vise til imponerende resultater. Sopra Steria kan i 2018 vise til en svært lang liste av nye kontrakter og vinner tillit til å ta tak i de aller største og mest utfordrende prosjektene. I tillegg investerer de betydelig ressurser i å inspirere og utvikle kunder, andre partnere og ikke minst kompetanse hos egne ansatte gjennom et høyt aktivitetsnivå av seminarer og god kunnskapsdeling,» står det i jurykjennelsen.

Sopra Steria er et ledende internasjonalt konsulentselskap med en av markedets mest omfattende tjenesteporteføljer innen digitalisering. Selskapet tilbyr strategiutvikling, IT-rådgivning, infrastruktur- og systemutvikling, digitale løsninger og drift. Sopra Steria bistår store private og offentlige organisasjoner i Skandinavia med å ta et digitalt lederskap innen sin bransje. Selskapet har 42 000 medarbeidere i over 20 land, og hadde en omsetning på 3,8 milliarder euro i 2017.

I Skandinavia sørger 1800 medarbeidere for en årlig omsetning på 2,5 milliarder kroner.