​Sopra Steria blir gullpartner hos ServiceNow

Konsulentselskapet Sopra Steria er blitt ServiceNow Gold Services Partner både i Norge og Skandinavia.

– Vi er en av et eksklusivt sett av partnere på dette nivået i Norge, sier en fornøyd administrerende direktør i Sopra Steria, Kjell Rusti.

ServiceNow er verdensledende leverandør av Enterprise Service Management. Betegnelsen «ServiceNow Gold Services Partner» gis til selskaper som kan vise til tilstrekkelig opplæring, produktkompetanse, sertifisering og kundetilfredshet i forbindelse med implementering av ServiceNow-løsninger.– Vi har et svært godt samarbeid. ServiceNow er i dag en av de mest etterspurte plattformene for service management og sammen har vi allerede mange fornøyde kunder både i privat og offentlig sektor, sier Rusti.

Cathrine Sook Foss, prosjektleder og applikasjonsansvarlig i Wilhelmsen IT Services, er fornøyd med at leverandør og samarbeidspartner Sopra Steria nå blir gullpartner hos ServiceNow.

– Vi jobber i dag med et svært erfarent og bredt sammensatt ServiceNow-team i Sopra Steria. Som kunde føler vi at vi trygt kan støtte oss på teamets kompetanse og innsikt omkring alle aspekter innen ServiceNow, sier hun.

Skiller seg ut fra andre partnere
Partnerprogrammet til ServiceNow rangerer partnerselskaper basert på erfaring, ekspertise, kompetanseområder og spesialiseringsgrad. Ifølge ServiceNow sitter Sopra Steria på en dybde av kunnskap, ekspertise og erfaring som gjør at selskapet skiller seg ut fra andre partnere.

– Våre kunder trenger kompetanse som fører til at deres digitale endringsprosjekter implementeres med fokus både på bedriftsendring og IT. Vi er stolte av å være det ledende selskapet i Norge på ServiceNow-kompetanse, sier Rusti.

Som gullpartner har Sopra Steria kompetanse og erfaring på hele produktporteføljen til ServiceNow.

I DET GODE SELSKAP: Administrerende direktør i Sopra Steria, Kjell Rusti, er fornøyd med å ha gullpartner-status. 

Sopra Steria er et ledende internasjonalt konsulentselskap med en av markedets mest omfattende tjenesteporteføljer innen digitalisering. Selskapet tilbyr strategiutvikling, IT-rådgivning, infrastruktur- og systemutvikling, digitale løsninger og drift. Sopra Steria bistår store private og offentlige organisasjoner i Skandinavia med å ta et digitalt lederskap innen sin bransje. Selskapet har 40 000 medarbeidere i 20 land, og hadde en omsetning på € 3,7 milliarder i 2016.

I Skandinavia sørger 1300 medarbeidere for en årlig omsetning på 1,8 milliarder kroner