​Lørdag 22 april kl 10 åpner endelig Nille sin butikk på Brynsenteret!

Endelig åpner Nille på Brynsenteret! Dette har vært sterkt etterlengtet og vi er stolte av å endelig klippe snoren og ønske nye og eksisterende kunder velkommen hjem til Nille! Dette vil bli Nille’s butikk nr 378 i Norge, og kjeden har da totalt 408 butikker. 

Brynsenteret er et godt innarbeidet senter med svært sentral beliggenhet inntil E6. Senteret har en av landets beste Meny butikker, og et godt utvalg av gode kjedebutikker. Utvalget av bransjer er bredt, og Nille vil komplettere utvalget i senteret.

Bydel Østensjø er en folkerik bydel med vekst. Bryn Senters sentrale plassering gjør det enkelt for befolkningen både i Østensjø og tilliggende bydeler å bruke senteret. I tillegg er senteret lett tilgjengelig for alle tra kanter på E6. Butikkarealet er 108 kvm og vil ligge på plan 3 der man også nner de este andre kjedebutikker.

Nille er etterspurt på Bryn, og vil få en ott og åpen fasade som møter alle som kommer med rulletrappen opp i plan 3. Vi inviterer til åpningsfest med 20% på alle varer for våre medlemmer lørdag 22 april, og ser frem til å møte eksisterende og nye kunder, i et inn- bydende og inspirerende lokale hvor vi får vist frem alle de ne produktene vi har til- gjengelig for å planlegge for en lang vår og sommerperiode! 

Nille er en ledende norsk lavpriskjede, med produkter til alle anledninger. Om det er farsdag, morsdag, påske, karneval, valentinsdagen, skolestart, halloween eller jul, har Nille det som trengs for å skape den rette stemningen.

Grossistselskapet Per Aarskog AS ble grunnlagt i 1966, og i 1982 ble den første Nille-butikken åpnet. Per Aarskog AS leverer i dag varer til Nille AS, som begge eies av BC Partners. Nille har i dag over 370 butikker i Norge, og hvert år åpnes 10-15 nye butikker. Nille er også etablert i Sverige, hvor den første butikken ble åpnet i oktober 2011. Til nå har det kommet på plass mer enn 30 butikker i Sverige. Nille har i dag over 2000 medarbeidere, og omsetter for over 1,8 milliarder NOK.