​Hitmaskinen Julie Bergan ute med ny låt!

En eterisk kraftlåt om å føle seg rå – «Outlaw» heter låten, som er ute der du hører musikk fra 31. mai, hvor Julies mektige vokal synger om å føle seg som:

«Jessie James with the attitude
I hang ‘em up high then I execute»

«Outlaw» følger opp singelen «STFU» som ble sluppet tidligere i år som allerede har strømmet til gull, samt Julies suksessamarbeid med stjerneprodusenten R3HAB og singelen “Don’t Give Up On Me Now». Begge låtene har holdt seg i Spotifys top 50 liste siden sine utgivelsesdatoer.

«Outlaw» skal ta deg med inn i sommeren med en skikkelig selvtillitsboost. En mektig poplåt om å være uredd, men også om å drømme seg litt bort.

– For meg er dette en ekte powerlåt. Den handler om å være fryktløs og gå inn i situasjoner uten å bry seg så mye om hva andre tenker. Om å slippe seg selv løs, rett og slett.

«Sipping bottles that you can’t pronounce
All the rumors add up to small amount
Rolling up unannounced
Most wanted in the whole damn crowd»

– Jeg liker å si og gjøre det jeg vil, men i livet er jeg alltid på rett side av loven. Derfor er det ekstra gøy å gjøre låter hvor du kan bruke fantasien, og drømme deg bort i en handling som ikke svarer helt med det du gjør i det daglige liv. Låter som sparker litt fra seg, som denne, som gir følelsen av å være litt mer badass enn man våger å være til vanlig.

Nettopp det med låter som sparker fra seg har blitt noe Julie Bergan etter hvert kjenner godt til. Alle som har sett 25-åringen på en scene vet at mye energi og tilsvarende dansenummer har blitt en signatur for henne, alltid akkompagnert av hennes sterke vokal.

– En bonus er at jeg fikk gjøre denne låten sammen med to av mine favorittmennesker.

«Outlaw» nemlig er skrevet med den amerikanske låtskriveren Jackson Lee Morgan (Pitbull, Akon ++) og på produsentsiden finner vi Joakim Haukaas, aka. kid joki. Samarbeidet mellom han og Julie har tidligere ført til internasjonale hits som «Arigato» og «Blackout». Begge låter som for alvor har bidratt til å etablere Julie Bergan som en av Norges aller største popstjerner. Det siste drøye året har hun sluppet sitt første fullengders album, som i skrivende stund har strømmet til dobbel platina. Hun har turnert i hele verden med Alan Walker, varmet opp for Justin Bieber under hans Europaturné og bikket over en halv milliard (!!) streams verden over. Her hjemme har hun også rukket å lede Spellemannprisen, gjort en forrykende opptreden under Gullruten tidligere i mai og de som fulgte med på MGP jr. sist helg kunne få en smakebit av «Outlaw». I dag kan du få hele låta i øret, der du finner din neste favorittmusikk. 

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her