​GARMIN VIVOFIT JR. 3

Garmin lanserer vívofit® jr. 3, en aktivitetsmåler for barn1. Aktivitetsmåleren med et barnevennlig design har urskiver og ikoner som vises på en klar og fin fargeskjerm. vívofit jr. 3 leveres i tre ulike farger, med et mønster i remmen, er vanntett og har batteritid på opptil ett år. Når barna oppnår avtalte aktivitetsmål låses det opp nye eventyr og minispill i appen Garmin Jr.TM2.

“vívofit jr. 3 er et hjelpemiddel for å få barn i aktivitet på en morsom og spennende måte,” forteller Dan Bartel hos Garmin. ”Barna motiveres til å nå ulike aktivitetsmål ved å se hva som hender videre i deres app-eventyr. Foreldre kan benytte vívofit jr. 3 som et verktøy for å finne struktur til barnets rutiner, med mulighet for å planlegge oppgaver, legge inn påminnelser og belønninger ved fullførte oppgaver.”

Mer enn en aktivitetsmåler

  • Registrering av skritt, søvn og anbefalte daglige aktivitetsminutter som kan hjelpe til livslange helse- og aktivitetsvaner.
  • Nedlastbare bilder til skjermen, ikoner for skritt samt en ICE-widget som viser informasjon til nødkontakter.
  • Med tidsbestemte aktiviteter kan barn registrere skritt og distanse under lek, på trening og mer for senere å se aktiviteten i appen Garmin Jr.
  • Uppmuntrer hele familien til morsomme konkurranser i Toe-to-ToeTM skrittutfordringer.

Kan være et hjelpemiddel

vívofit jr. 3 kan være et verdifullt hjelpemiddel for foreldre i kombinasjon med Garmin Jr.-appen og en kompatibel enhet:

  • Se barnets aktivitet, søvn, gjennomføring av avtalte oppgaver og mer. Som eksempel kan man avtale med barnet å bruke mindre tid foran skjerm, tilpasse leggetid, fordele ansvar og se gjennomføring og aktivitet fra avtalte oppgaver mellom søsken og mer.
  • Tildele oppgaver og skjemalegge tidsstyre varsler som vises som ikoner på skjermen, slik at barn som ennå ikke kan lese vet hva som skal gjøres. Oppgavene kan legges inn som rutiner slik at påminnelser kommer dags- eller ukesbasert.
  • Barnet blir belønnet med virtuelle mynter som kan veksles inn mot avtalte belønninger.
  • Foreldrestyrt oppsett i appen Garmin Jr. Barnet har begrenset tilgang for å se og bestemme egne oppgaver og oppdrag i sine app-eventyr.

Garmin World Tour App-eventyr

Barnet kan gjøre fremskritt i Garmin World Tour når det oppnår sitt daglige aktivitetsmål på 60 minutter, som kan inspirere til å gjøre sitt beste. Sammen med en forelder kan barnet låse opp fasinerende nye steder, ta del av lærerike pop quizer og legge inn minner av sine fantastiske eventyr i virtuelle album. Barnet kan utforske pyramidene i fortidens Egypt, lære treningsøvelser som holder dem varme i Antarktis og til og med jage etter hai i korrallrevene ved kysten av Australia. Jo mer aktivitet, jo mer av eventyret får de ta del av. Trening med veiledning fra reisekamerater lærer barnet ulike basisøvelser.

Design, pris og tilgjengelighet

vívofit jr. 3 leveres i tre ulike design; blå, kamuflasje eller rosa farget og kan tilpasses slik at de blir mer personlige med et flertall gratis, nedlastbare skjermalternativer. vívofit jr. 3 er tilgjengelig for kjøp på www.garmin.no eller hos forhandler til en veiledende utsalgspris på kr. 1.099.- Med vívofit jr. 3 kan også barnet bytte ut armbåndet til et annet design (tilbehørsremmer selges separat).

For mer informasjon og ulike utgaver av vivofit jr 3, les mer her: 
https://explore.garmin.com/nb-NO/vivo-fitness/#garmin-vivofit-jr-3
https://explore.garmin.com/nb-NO/vivo-fitness/#disney-the-little-mermaid
https://explore.garmin.com/nb-NO/vivo-fitness/#iron-man

1 For mer informasjon om nøyaktighet ved aktivitetsmåling, les mer her: https://www.garmin.com/nb-NO/legal/atdisclaimer/

2 Appen må lastes ned på foreldres kompatibel smarttelefon som parkobles med vívofit jr. 3