​Garmin Dash Cam Mini 2, 47, 57 og 67W

Pressemelding –

Garmin lanserer i dag Dash Cam Mini 2, 47, 57, og 67W. Kompakte, små kameraer med stemmestyring, automatisk lagring og Live View overvåkingsmuligheter1, som hjelper sjåføren å filme hendelser i samme øyeblikk som de inntreffer. Dash Cam serien lagrer og overfører video til Garmins nye nettløsning Vault, en brukervennlig nettside hvor man kan se og dele opptak. De nye funksjonene Parking Guard og Live View følger med på ditt parkerte kjøretøy, og varsler ved hendelser med meldinger til din kompatible smarttelefon via appen Garmin Drive.

”Om man behøver bevis fra situasjonen, benytt våre kameraer i Dash Cam serien. Vault, vår nye online lagringsplattform, gjør det enkelt å dele opptakene”, forteller Dan Bartel hos Garmin. ”Våre kameraer hjelper sjåføren”.

Små kameraer, stor teknologi

  • Dash Cam Mini 2: Ultra-kompakt med opptak i HD 1080p
  • Dash Cam 47: HD 1080p og GPS
  • Dash Cam 57: HD 1440p og GPS
  • Dash Cam 67W: HD 1440p, GPS og en kameralinse på 180 grader som fanger detaljene fra et bredere synsfelt

Uansett om man velger Dash Cam Mini 2, som er på størrelse med en bilnøkkel, eller Dash Cam 47, 57 eller 67W, benyttes GPS-teknologi2 for å vise hvor og hva som skjedde i situasjonen. Det kan også sendes førervarsler3. På kameraets bakside finnes det en 2” LCD-skjerm, som viser opptak i HD-video kvalitet med Garmin ClarityäHDR (High Dynamic Range) optikk. Opptak gjøres detaljert, både i dagslys og mørket. Kameraene er stemmestyrte for opptak, for start- og stopp, stillbilder og mer.

Fang øyeblikket

  • Opptak lagres automatisk til Vault i løpet av 24 timer, med lagringskapasitet på opptil 30 dager4.
  • Live View-overvåking og Parking Guard-varsler informerer sjåføren om hendelser som oppstår ved parkert kjøretøy1.
  • Stemmestyring med lydopptak er tilgjengelig for engelsk, spansk, tysk, fransk, italiensk og svensk språk.
  • Førervarsler3 som kollisjonsvarsler og sporvalg oppmuntrer til en tryggere kjøreopplevelse.
  • Dobbel USB-utgang for lading av flere enheter samtidig.

Garmin Dash Cam-serien er tilgjengelig på lager og selges til veiledende pris mellom kr. 1 599,- og 4 099,-
For mer informasjon, les mer på www.garmin.no

1Krever konstant strømtilførsel og en aktiv oppkobling via Wi-Fi; visse kjøretøy behøver spesialkabel for strømtilførsel (selges som tilbehør). Funksjonene Live View og Parking Guard er tilgjengelig via appen Garmin Drive på kompatibel smarttelefon.

2Dash Cam Mini 2 har ikke GPS og viser kun dato og tidspunkt.

3Enkelte omstendigheter kan forstyrre varslingsfunksjonen; les mer på Garmin.com/warnings for mer informasjon. Varsler for rødt lys og fartskameraer er ikke tilgjenglig i alle land. Førervarsler er ikke tilgjengelig med Dash Cam Mini 2.

4Brukere kan lage og benytte en Garmin-konto hvor opptak lagres online i Vault. Lagringskapasitet kan økes via abonnementstjeneste. Det kreves aktiv tilkobling via Wi-Fi.

Fotnote: I enkelte land er bruk av kjørekameraer regulert eller forbudt. Det er brukerens ansvar å etterfølge lokale lover.