​EDM-ikonet Fred Rister aktuell med sin siste utgivelse

Fred Rister er kommet til veiens ende. I nesten tre tiår har den Grammy-vinnende produsenten og komponisten fått en hel verden til å danse, blant annet gjennom sine mange David Guetta-samarbeid. I nesten like mange år har Rister kjempet mot ulike former for kreft, og har nå, etter flere konfrontasjoner med døden, kommet til de siste steg av den uhelbredelige sykdommen. På fredag slapp han låta «I Want A Miracle», som vil være Risters siste.

Rister har i løpet av sin lange karriere co-skrevet og co-produsert en rekke pop- og dancehits, som har sikret han en rekke utmerkelser. Sammen med David Guetta stod han bak The Black Eyed Peas’ 2009-smash «I Gotta Feeling», som ble en #1-hit over hele verden, og som er iTunes’ mest nedlastede sang noensinne. I tillegg har han skrevet musikk med og for store navn som Usher, Kelly Rowland, will.i.am, Flo Rida, Ludacris, Fergie, med flere.

Fredagens utgivelse, «I Want A Miracle» er Risters avslutningsnummer i musikkbransjen han har elsket og hatt en stor innflytelse på i så mange år. Med seg på låta har han Sam Martin og Chris Willis på vokal, og det er ingen trist avskjed. «I Want A Miracle» sprer et oppløftende budskap om kjærlighet, håp og medfølelse gjennom softe synther, disco-inspirert gitar, og funky basslinjer.

Med sin siste låt kommuniserer Rister den helbredende kraften av musikk til verden, og annonserer at han donerer all fortjeneste til Kidney Cancer Association og deres forskning på kreft.

Det arbeides også med en dokumentar om franskmannen, som viser Risters enestående karriere, fra undergrunns DJ i Paris, til verdensledende produsent og komponist innen sin sjanger.

«I Want A Miracle» kan du høre HER!

Se mer info om Fred Rister, «I Want A Miracle» og dokumentaren i vedlagt pressemelding og bio.

Følg Fred Rister påFacebookInstagramSpotify og Twitter, eller besøk hans hjemmeside for nyheter og oppdateringer.

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records, Because Music og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her