​ Vårstemning fra Matoma

Matoma slipper i dag låta «Lonely» med MAX på vokal. Dette er andre spor fra hans kommende debutalbum «One In A Million», hvor første smakebit var deilige «Slow» med Noah Cyrus på vokal. Gjestevokalisten MAX har for tiden en hit i USA med den platina-sertifiserte låten «Lights Down Low».

Billboard publiserte i dag en oversikt over verdens Topp 100 EDM-artister, hvor Matoma er topp 50, og én av fire norske artister. Gratulerer!

«Lonely» er, tittelen og tematikken til tross, en feelgoodlåt med en solid dose positiv Matoma-energi. Perfekt nå som våren endelig er i anmarsj!

«Teksten handler om falske mennesker som ikke stiller opp for deg, og heller trekker deg ned med sin negative energi» forklarer Matoma «Jeg er en glad fyr som blant annet får mye god energi fra fantastiske fans jeg møter, men, som alle andre har jeg tyngre stunder hvor jeg lar meg påvirke av negative situasjoner og mennesker. Men jeg jobber hardt for å snu dette til noe positivt; enten som motivasjon eller lærdom»

Som i låt-teksten «Jeg tenker at alle kan relatere til budskapet, fordi det går opp og ned her i livet, sånn er det bare. Man kan ikke kontrollere hva som skjer. Men man kan kontrollere hvor mye man lar det som skjer påvirke seg. Og hvor mye plass og oppmerksomhet i livet man gir negative mennesker.»

Om samarbeidet sier Matoma «MAX er vanvittig talentfull. Både som artist, låtskriver og vokalist. Og jeg gleder meg enormt til festivalsommeren når jeg kan vise ham fram på scenen også!»
MAX er like overstrømmende «Matoma er en drøm å jobbe med. Energien hans er så smittsom, og han er motivert, fokusert og morsom når vi jobber sammen. Jeg digger dybden i teksten. Menneskene som backer deg når du sliter er de samme som du vil ha med deg når du soler deg i glansen, ikke dem som bare vil være en del av livet ditt når alt går bra»

Produsenten, låtskriveren og DJ’en Matoma, aka Tom Stræte Lagergren fra Flisa, reiser verden rundt og spiller for utsolgte hus. Han har like mange reisedøgn som fordums sjømenn, og har opparbeidet seg to særdeles nyttige egenskaper; evnen til å jobbe og å sove nesten når- og hvorsomhelst.
I tillegg har han tilegnet seg en imponerende mengde kunnskap om det å fly; både flyselskap og flytyper. På bakgrunn av dette har han sørget for at «One In A Million»-turnéen ikke bare er klimanøytral, men faktisk klimapositiv. Positiv i handling såvel som ord!

Da Matoma, som første artist noensinne, lanserte en albumplayliste inkluderte den samarbeid med artister som One Direction, Coldplay, Jason Derulo, Dua Lipa, Jennifer Lopez, Sean Paul, The Notirous B.I.G. samt hjemlige storheter som Astrid S, Nico & Vinz og MadCon.
Hans fire største hits alene står for over en milliard streams, og da Warner Music Norway ved juletider overrakte et trofé med oversikt over sertifiserte hits her i hjemlandet inneholdt det ikke mindre enn 16 x platina og en håndfull gull for låter som blant annet «False Alarm», «Running Out», «Party On The West Coast» og «Old Thing Back».

«Lonely» er å finne på alle strømmetjenester og er allerede listet hos både NRK P3 og NRJ.

Følg Matoma på Facebook, Twitter, Instagram, Soundcloud og Spotify
Bli bedre kjent med MAX på Facebook, Twitter og
Instagram

Warner Music Norway – et Warner Music Group selskap. Vi gir ut musikk fra Atlantic Records, Warner Bros, Big Beat, Rhino, Parlophone, Fueled by Ramen, Elektra, Roadrunner Records, Because Music og mange flere.

Følg Warner Music Norway på FacebookInstagram og Twitter, og besøk vår hjemmeside her